Tidigare

Program Vårvintern 2021

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!

Vi hoppas alla att 2021 ska bli ett ljusare och friskare år än det vi just upplevt. För vår förening innebar hösten att två evenemang fick skjutas upp, men både Konstakademien och Sessionssalen i Huddinge kommunalhus finns kvar som kommande programpunkter när tillvaron tillåter. 

Ett bra alternativ till fysiska möten är webbinarier. Föreläsare och deltagare kan sitta var som helst och ändå kommunicera med varandra digitalt. Vi har därför ordnat två webbinarier. Det är ingen övre deltagargräns, alla medlemmar kan vara med. Det första handlar om Stadsmuseets fyra museilägenheter som är en riktig kulturskatt. Vi får en föreläsning av antikvarie Anna Seidevall-Byström om alla fyra. Det andra handlar om arkitekt Gunnar Mattsson. Claes Caldenby, huvudförfattare till en nyligen utkommen bok om Mattsson, berättar om hans liv och omfattande verk. Missa inte!

Under menyn Program finns all information om webbinarierna.

När du anmält dig och betalat avgiften får du en länk via e-post som du klickar på vid utsatt tid. Svårare än så är det inte.

Glöm inte årsavgiften 2021
150 kr till Swish 123 235 89 01 eller pg 48 71 51-3 senast den 28 februari. Kom ihåg att ange ditt namn som avsändare. Avi bifogas utskicket.
Ni som vet att ni missat tidigare årsavgifter – sätt in pengar samtidigt med årets avgift och ange att det gäller årsavgifter.

Välkommen till årets två första evenemang!